Την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30 θα παρουσιαστεί στην Image Gallery (Λεωφ. Αμαλίας 36, Αθήνα) το βιβλίο της φωτογράφου Μαρίας Γιαννά με τίτλο ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.  Παράλληλα, θα εκτεθούν την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο οι φωτογραφίες-πορτρέτα του συγκεκριμένου βιβλίου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται μέσα από ένα φωτογραφικό λέυκωμα 41 άτομα που έχουν νοσήσει από διάφορες μορφές καρκίνου (από καρκίνο μαστού μέχρι καρκίνο παγκρέατος) και έχουν βγει νικητές.

Ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου θα είναι οι: Ηλίας Αθανασιάδης, Μαρία Γιαννά, Τζίνα Θανοπούλου, Δέσποινα Κατσώχη, Κωνσταντίνος Μαυραντώνης, Γιώργος Τζίμας. Επίσης, δύο πρώην ασθενείς που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο θα μοιραστούν με το κοινό τη δική τους “διαδρομή” από την αρρώστια στην ίαση. Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετώπισαν με εξαιρετικό θάρρος την ασθένειά τους και βγήκαν από την εμπειρία αυτή πολύ δυνατοί και συνειδητοποιημένοι, ζωντανά παραδείγματα προς όλους εμάς.

Ο συντονισμός της παρουσίασης θα γίνει από τον κ. Γιώργο Σταμάτη, σύμβουλο επιχειρήσεων/συγγραφέα. Ο κ. Σταμάτης έχει επίσης φωτογραφηθεί για το βιβλίο και έχει μοιραστεί τις σκέψεις του για την περιπέτεια υγείας που άφησε πίσω του.

Η έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά την ημέρα της παρουσίασης του βιβλίου, στον ίδιο χώρο.

The Image Gallery: Λεωφόρος 36, Αθήνα, τηλ. 2103230534, www.theimage.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ